DOWNLOAD SOFTWARE SOSIOMETRI


Manfaat Sosiometri dalam Bimbingan.Dengan mempelajari data sosiometri seorang konselor dapat :Menemukan murid mana yang ternyata mempunyai masalah penyesuaian diridalam kelompoknya.Membantu meningkatkan partisipasi sosial diantara murid-murid dengan penerimaan sosialnya.Membantu meningkatkan pemahaman dan pengertian murid terhadap masalah pergaulan yang sedang dialami oleh individu tertentu.Merencanakan program yang konstruktif untuk menciptakan iklim sosial yang lebih baik dan sekaligus membantu pemecahan permasalahan yang dialami oleh siswa.

Bagi anda yang memerlukan software sosiometri, dengan senang hati saya berikan kepada anda secara gratiiiiiiisssss, silahkan disedot saja semua filenya dalam link berikut ini :

downloads

Cara Mengopersikan Sosiogram

Sosiogram

Anda butuh soal Tes Bakat dan Minat? Silahkan sedot isi link berikut :

downloads

Software ANATES
Anates

54 thoughts on “DOWNLOAD SOFTWARE SOSIOMETRI

  1. Bagaimana cara mendapatkan softcopy program aplikasi sosiogram? Kalau bisa saya dikirimi. Sunarta, S.Pd. SMP N 1 KISMANATORO WONOGIRI.

  2. File sosiometrinya sudah saya coba untuk didownload…bisa pa asalkan koneksi internetnya bagus, filenya memang berat 6.6 MB jadi kalo koneksi internetnya jelek otomatis file nya susah didownload. Coba lagi aja pa….semoga sukses.

  3. terima kasih banya pak keami selaku penerus akan memanfaatkan ilmu bapak semoga bapak bagia dunia dan seterysnya, amiin

  4. aku mencoba unduh sofware sosio metri kok sulit banget pak bagaimana pak caranya sudah dapat 50 persen kembali no lagi malah muncul paswod

    • Pa Sukardi biasanya kalo sulit diunduh itu karena koneksi internetna kurang bagus…bpk pake apa? Coba koneksinya pake speedy / hotspot Insya Alloh bisa.

  5. Ass. Terima kasih bapak. atas budi baik Anda, Mudah-mudahan bermanfaat bagi kita semua untuk ikut mencerdaskan bangsa. Insyaallah akan kami implementtasikan di sekolah yang kami.Semoga Anda sehat wal afiat selalu serta sukses dalam berkarya dan memperoleh pahala dari yang Maha Kuasa, Amiin

  6. sy guru BK dari slh satu SMP swasta di solo,maaf sebelumnya,.saya mau tanya,software sosiometri ini apa tdk bs digunakan utk mengolah siswa sebanyak 43 siswa per kelas y??
    kok sepertinya jumlah siswany di software ini dibatasi….
    trimakasih sebelumnya..

  7. pak ikut nanya….. saya sudah bisa menggunakan program sosiometri dan sudah jadi SOSIOGRAMnya. tapi setelah tak copy di flash disk mau saya prin kok bentuknya file nya .XPS,
    bagaimana cara save as nya menjadi doc. apa bisa?

  8. terima kasih atas shoftware gratisnya Bpk, semoga Allah SWT membalas amal kebaikan bapak, oh ya klu boleh usul bagamaimana jika bapak memberikan shoftware lain semisal analisis butir soal, Insya Allah akan memberi banyak manfaat bpk/ibu guru yg lain

  9. Bapak Tresna yg baik…Mutar…muter..enter sana enter sini koq ga bs di download bapak…..Sangat berguna bg org bnyk. Trm atas kebaikannya….

  10. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am glad to express that I’ve an incredibly good uncanny feeling
    I found out exactly what I needed. I such a lot surely will make certain to do not omit this web site and provides it a look regularly.

  11. Soon your backyard nursery will be the profit center of your dreams.
    If youre just starting up out in landscaping universities it really is very best to search for basis or introductory courses.
    Our decking services like hardwood decking, soft
    wood decking, composite decking materials are functional
    and durable, with many design options.

  12. Hey there just happened upon your blog via Yahoo after
    I typed in, “DOWNLOAD SOFTWARE SOSIOMETRI | BELAJAR BERBAGI” or perhaps something
    similar (can’t quite remember exactly). Anyways, I’m grateful I found it because your
    content is exactly what I’m looking for (writing a college paper) and I hope you don’t mind if I gather some
    information from here and I will of course credit you as the
    reference. Thanks for your time.

  13. My partner and I stumbled over here from a different page and thought I might as well check things out.
    I like what I see so now i’m following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.

  14. Wonderful blog you have here but I was curious if you knew of any
    discussion boards that cover the same topics talked about here?

    I’d really love to be a part of group where I can get feedback from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!

  15. Online retailers provide year long reductions since it is simpler than to run a shop in the market place to run an electronic on-line shop that to some shop which offers
    everything to you under the sun that can be bought.
    Also these online retailers like Overstock.
    com provide particular discount including overstock promo rule for promotional and publicity function.
    Though an authentic Overstock coupon is difficult to find but once you acquire
    it be sure to be stunned.

    Overstock Coupon is of very good use, as it has increased the fad of online shopping by
    many times among the mind of individuals. It’s also many obtaining things which increase its need. Several types of discount requirements are there Free Ship Coupon Code, namely Money Saver Coupon Code and several more; all are used for varied reasons.
    Now these requirements are being out of stock to accomplish business. This can be also comfortable for that consumers because they are now free from the risk of advertising using a huge amount of income. Actually some charge internet sites and sites have started the Overstock Coupon program. They feature techniques like on a recharge of Rs.10 only one will get 200-500 concession on looking for Rs 999 and above. By using these plans, even the sites are increasing their sales. Many shopping web sites have set a border such that shopping beyond that certain amount could endure no delivery charge. Coupon codes are now available even to reduce the transport fee.

  16. The Cloud Computing phenomenon has really taken off in the past 5 years
    with many companies offering a number of products to take advantage of the technologies
    in the cloud. HCL Technologies Infrastructure Services Division, also known as HCL ISD,
    falls in the category of the 4 percent American new
    public companies that have crossed, or are set to cross, the one billion revenue mark in
    the first 10 years of their inception. Now, anyone with
    a cloud hosting access can create new spreadsheets or word processing files,
    edit them and share them on the go.

  17. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog
    posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even
    I achievement you access consistently fast.

  18. dari borneo,perbatasan utara NKRI, saya ucapkan terima kasih..60x lebih akhirx bisa download…ijin pakai materi2nya pak..biar gak kalah sama malaysia…

  19. semua yang bapak tampilkan sangat membatu kami, jika bapak berkenan tolong membantu kami aplikasisofware bk, format-format bk, jenis satlan peminatan dan yang lain yang bapak bisa bantu. bapak bisa kirim via email di : sandy_tias@yahoo.com atau via pin bb 2B423F05 atau bisa lewat alamat yg ada. maturnuwun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s